Αναγνώστες

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικος Αφορισμός

Ομοφυλοφιλία
«Δεν είμαστε εναντίον της ομοφυλοφιλίας. Θέλει κάποιος να είναι ομοφυλόφιλος, δουλειά δική του. Εμείς, όμως, θα συμβουλεύαμε τα άτομα αυτά να μην μπαίνουν στην αμαρτία, γιατί η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και την έχει καταδικάσει η Εκκλησία», ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος. Τη χαρακτηρίζει καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όταν μάλιστα κάποιος, όπως λέγει, θέλει να ενοχλήσει κι άλλα παιδιά και να τα παρασύρει στην ομοφυλοφιλία. Επίσης ξεκαθαρίζει ότι η Εκκλησία δεν επιτρέπει σε τέτοια άτομα να χειροτονούνται. Μπορούν, όμως, λέει ο Αρχιεπίσκοπος, να πηγαίνουν στα μοναστήρια, τα οποία λειτουργούν ως θεραπευτήρια. Κληθείς να απαντήσει τι θα έπραττε η Εκκλησία σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ένωση νομιμοποιούσε το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ήταν σαφής: «Δεν μπορούμε ποτέ να δεχθούμε το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Είναι ένας εξευτελισμός και τέτοιον εξευτελισμό η Εκκλησία δεν θα τον υιοθετήσει».
(από: Σημερινη)


Χμμμ…έχω μπει σε σκέψεις. Και με ανησυχεί γιατί προσπαθώ πολύ να σταματώ να σκέφτομαι ειδικά όταν πρόκειται για θέματα θιγμένα από ανεγκέφαλους, σωματικά ασθενείς και πνευματικά ανεξέλικτους ανθρώπους η καλύτερα ανθρωποειδή όπως καλή ώρα ο μουσάτος δήθεν αρχιεπίσκοπος της μπανανoδημοκρατίας της Κύπρου (όπως λέει καλή του ώρα ο φίλος BRC).


Αχ ρε Λέξη σε τι μπελάδες με έβαλες με όλες τις σκέψεις που με προκαλείς μέσω της επιστολής σου στο μπλοκ σου να κάνω. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ συνδικαλιστής, ούτε μέλος σε κόμμα, σε κλαμπ, σε ένωση, ήμουν πάντα μακριά από τα συντεχνιακά, συνδικαλιστικά και λοιπά ομαδικά πράγματα κι’ ένας από τους λόγους είναι αυτός: δεν μπορώ τα ανεγκεφαλικά και είμαι και ντροπαλός. Εγώ θα αλλάξω τον κόσμο; Και βέβαια όχι. Και δεν είναι και ο σκοπός μου σ’ αυτή την ζωή να αλλάξω τον κόσμο. Και βέβαια δεν υπήρξα ποτέ μέλος της εκκλησίας. Γιατί αντιπροσωπεύω την καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τον εξευτελισμό, θέλω και ενοχλώ παιδιά και τα παρασύρω στην ομοφυλοφιλία όπως με παρέσυραν κι’ εμένα όταν ήρθε ο καιρός μου αλλά τότε δεν ήταν εκεί η εκκλησία να μου δείξει τον σωστό δρόμο του Κυρίου και να με στείλει σ’ ένα από τα θεραπευτήρια της να βρω το φως το αληθινό και έναν μουσάτο να θέλει να με βιάσει για να μου επισφραγίσει την καταρράκωση μου δίνοντας μου ίσως και για δώρο ζωής έναν ιό που θα μου χάρισε την αιωνία ζωή εκ των ύστερων.

Γιατί ρε Λέξη με βάζεις να σπαταλώ φαιά ουσία (αν έχω βεβαία είναι ακόμα ανοιχτή ερώτηση γιατί ένας άνθρωπος εξευτελισμένος δεν μπορεί να σκέφτεται ορθά άρα δεν έχει και ανάλογη φαιά ουσία) για θέματα ποταπά όπως είναι αυτό της ομοφυλοφιλίας;
Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο εκπρόσωπος της αγιοσύνης που θέλοντας να δείξει ένα καλό παράδειγμα ασκητισμού και μοναχισμού έχει ξεπεράσει το BMI (Body Mass Index) ενός βοδιού και ζει βέβαια πολύ λιτά αφού έχει ξοδέψει όλο τον πλούτο της εκκλησίας που αποκτήθηκε με ιδρώτα και τίμια δουλειά για να εξαφανίσει την φτώχεια από την χώρα, τα κοινωνικά προβλήματα, να αυξήσει το επίπεδο ζωής για να μπορούν οι συνταξιούχοι να πηγαίνουν και καμία Μαγιόρκα (α ρε Μοναχούς τι έγραψες…), να αυξηθούν εννοείται οι συντάξεις των φτωχών και των άμοιρων και τόσα άλλα που δεν μπορώ καν να σκεφτώ αφού είμαι ανίκανος σκέψης.

Λύνοντας λοιπόν όλα αυτά ο γέρος της Λευκωσίας (από το Γέρος του Μωριά η Γέρος Μωρός δηλαδή τρελλός και παλαβός) του έμεινε μόνο ένα πρόβλημα και αυτό είναι της ομοφυλοφιλίας που ο ίδιος ο Κύριος τότε (πριν από δυο χιλιάδες και επτά χρόνια) είπε λέξη προς λέξη ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι πολύ μεγάλη, η υπέρτατη των αμαρτιών και μάλιστα για να είναι σίγουρος ο Κύριος τότε ότι δεν θα τον διαστρεβλώσει κάνεις μαγνητοσκόπησε τις απόψεις του αυτές σε mp3 πάνω στο iPod first generation τότε (δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα η έκδοση με το βίντεο για να τον βλέπουμε και εικόνα) και τις άφησε διαθήκη αυτές τις απόψεις του πάνω στις οποίες βασίστηκε βεβαία και η αλάθητη αγία γραφή.

Όπως βεβαία είπε ο Κύριος καλή του η ώρα ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας και δεν έχουν θέση στην κοινωνία και στην εκκλησία εκτός της αναπαραγωγικής (γι’ αυτό μάλλον ξεσκιζόταν ο Κύριος με την Μαγδαληνή αλλά επειδή ζήλευαν ορισμένοι και δε ο Παύλος την ξεφώνισαν πουτάνα την άμοιρη και της κατάστρεψαν το καλό της το όνομα, ο Παύλος η ιστορικά αποδεδειγμένη αδερφή , παντρεμένη βεβαία, που έσπαζε στο ξύλο την γυναίκα του σαν ων δευτέρας κατηγορίας – αυτά είναι ιστορικά γεγονότα κι’ όχι κατ’ ιδίων φαντασίες, γι’ αυτούς που νομίζουν ότι έχω εμπάθειες).
Επίσης αν άκουσα καλά το mp3 του Κυρίου δεν ασχολήθηκε πολύ με τις λεσβίες αφού ήταν άτομα ανάξια λόγου.

Κάτι φήμες βεβαία που κυκλοφόρησαν έλεγαν ότι ο Κύριος δίδασκε την ισότητα μεταξύ μας, κι’ ότι όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού, φτιαγμένοι κατ’ εικόνων και καθ’ ομοίωση του. Στην αρχή πήγα να τις πιστέψω αυτές τις φήμες αλλά μετά κατάλαβα το βαθύτερο τους νόημα: εγώ η προσωποποίηση της καταρράκωσης και του εξευτελισμού είμαι παιδί ενός κατωτέρου Θεού, ανάξιο λόγου και ύπαρξης. Εμένα ο Θεός που με έφτιαξε με δημιούργησε αμαρτωλό γιατί ήθελε να δώσει χρώμα στην ζωή των υπολοίπων (εξ ου και το σύμβολο των ομοφυλόφιλων είναι το ουράνιο τόξο – άσχετο αν στην Κύπρο οι άσχετοι και οι παλαβοί το χρησιμοποιούν το σύμβολο της ομοφυλοφιλίας καταχωρημένο παγκοσμίως ανίδεοι όπως είναι σαν σύμβολο φιλανθρωπικής εκστρατείας,). Έτσι με έκανε με διαφορετικές ορμές και γούστα, ορθώνω λοιπόν λόγω αυτών των γούστων, πρωκτό αντί πέος η αν ορθώνω πέος τότε μονό για πρωκτό και για παρεμφερής συνδυασμούς (ξέρω Λέξη δεν συμφωνείς με ορισμένες συμπεριφορές μου αλλά τι να κάνουμε, δεν ζούμε σ’ έναν κόσμο τέλειο όπως τον ήθελε ο Κύριος, γιατί αν ήταν τέλειος δεν θα είχαμε το βοοειδές αν κυβερνά την εκκλησία της Κύπρου όπως και άλλα είδη τετράποδων κερατωμένων κυβερνούν άλλες εκκλησίες και κράτη, έτσι όπως εγώ ο αμαρτωλός έμαθα να ανέχομαι γιατί έτσι δημιουργούνται οι ισορροπίες εφόσον δεν θιγώ και δεν πληγώνω την αξιοπρέπεια κανενός, ούτε τις προσωπικές του ελευθέριες, ούτε την προσωπικότητα του, την τιμή του και το δικαίωμα του να ζει σαν άνθρωπος ελεύθερος και παραγωγικός σε μια κοινωνία και μάλιστα με την θέληση και την ηθική υποχρέωση να υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμα της ύπαρξης του έστω κι αν διαφωνώ με τις συμπεριφορές του, έτσι πρέπει κι’ εσύ να μάθεις να ζεις με τις δικές μου. Δεν είναι άρα παράκληση στον οποιονδήποτε να με δεκτεί σαν μέλος μιας κοινωνίας αλλά είναι χρέος αμοιβαίο η αποδοχή, κι’ όποιος έχει πρόβλημα με αυτό έχει πρόβλημα με την ίδια του την ύπαρξη και με εκατομμύρια άλλους ανθρώπους και άρα είναι μέλος της εκκλησίας που δημιουργήθηκε από πρόγονους του βοδιού που άκουσαν προσωπικά τον Κύριο να καταδικάζει όλες τις κοινωνικές και σεξουαλικές μειονότητες).

Δεν ξέρω τι άλλο σκεφτώ εγώ ο αμαρτωλός γιατί με καταδικάζει ένα θεσμικό όργανο που μονό καλό έκανε από την αρχή της ύπαρξης του. Για τα ιδανικά του μας έκαναν πραξικόπημα και εισβολή, στην Τουρκοκρατία δεν συνεργάστηκε καθόλου με ιδιοτέλεια με τους Τούρκους κατακτητές στέλνοντας εις το πυρ το εξώτερον αμέτρητους πιστούς μόνο και μόνο για επιβιώσει αυτό το αλάθητο και ιερό θεσμικό όργανο και προ πάντων επειδή είναι και με αρχιδια ολκής όλα του τα έργα τα καλά και τα ανθρωπιστικά τα έκανε στο όνομα του Κυρίου. Δεν κατάτρεξε επιστήμονες, δεν δημιουργήθηκε στο όνομα του η ιερά εξέταση, δεν έκανε πόλεμους και δεν σκότωσε κόσμο στο όνομα του Κυρίου. Ε, κι’ εγώ στο όνομα του Κυρίου έχω τα γούστα που έχω. Ποια η διάφορα μας δηλαδή; Κύριος εκεί Κύριος κι’ εδώ.

Όμως υπάρχει διαφορά. Εκεί που εγώ σέβομαι και δεν βάζω σε κίνδυνο κανέναν με τα προσωπικά της κρεβατοκάμαρας μου της ιδιωτικής γούστα, επαγγελματικοί συγγενείς του βοδιού (τον ίδιο εργοδότη έχουν, τον Κύριο που λέγαμε, άσχετο τώρα αν τον ρώτησαν αν θέλει να είναι εργοδότης τους, αυτοί έτσι λένε) απαγορεύουν στο όνομα του Κυρίου την χρήση προφυλακτικών μέσων γιατί τότε ο Κύριος είπε στο mp3 του ότι η χρήση προφύλαξης είναι αμαρτωλή και είναι καλύτερα να ψοφάτε από αρρώστιες παρά να χαίρετε υγείας και μακροβιότητας. Ο λόγος είναι ότι ο Κύριος ήξερε ότι θα βαριέται μόνος του στον παράδεισο και αποφάσισε να πει αυτή την μικρή μαλακία για να αυξήσει τις κρατήσεις και να κάνει και προσφορές. Μη προφύλαξη σημαίνει κάνα AIDS, τώρα βεβαία ποιος χέστηκε που θα ψοφήσει όλη η Αφρική, μαύροι είναι ας πάνε, καμία σύφιλη, καμία βλεννόρροια και βαλε, μην πω τώρα για ηπατίτιδες κοκ.

Σε δεκαπέντε μέρες έρχονται Χριστούγεννα. Άσε που ο Κύριος γεννήθηκε τον Μάρτιο εμείς με το έτσι θέλω τον γιορτάζουμε τώρα γιατί έτσι βόλευε τον Κωνσταντίνο τότε στην Σύνοδο της Νίκαιας που για μην χάσει τους οπαδούς του και ξεσηκωθεί καμιά εξέργεση εναντίον του αποφάσισε να υιοθετήσει τις γιορτές των παγανιστών με τις μελλοντικές δίκες μας για να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι και ειδικά αυτός. Έτσι γιορτάζουμε τα γενέθλια του Κυρίου λίγο πρόωρα αλλά ποιος νοιάστηκε; Βασικό είναι να ξεπατωθούμε στα ψώνια, στο φαί, να κάνουμε και καμία φιλανθρωπική ενέργεια τώρα που είναι και της μόδας για να έχουμε λιγότερες τύψεις για την ζωή μας και ποιος χέστηκε για τις μειονότητες και τους αμαρτωλούς και τους ομοφυλόφιλους.

Αχ ρε Λέξη τι με έκανες να κάτσω να σκεφτώ γιορτάρες μέρες. Εγώ που δεν σκέφτομαι συνήθως και δεν ανησυχώ, εγώ ο αμαρτωλός.

Άντε δεν πειράζει, χαλάλι σου Λέξη μου, και καλά Χριστούγεννα, ότι ψέμα και νάνε αυτό.

ΥΓ. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο επιστημονικό το πιο πάνω κείμενο αλλά δεν αναγνώρισα πουθενά την ανάγκη για περισσότερο βάθος. Πλάκα να κάνουμε. Και γι’ αυτούς που δεν έπιασαν το νόημα: Τα πιο πάνω είναι μεν σοβαρά αλλά όπως είπα δεν είμαι συνδικαλιστής και ούτε έχω σκοπό να αλλάξω την οποιαδήποτε κοινωνία. Laissez faire! Οπότε τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα αλλά προς Θεού όχι σχόλια οίκτου.
Λεξεις-Κλειδια: , , , , , , , , , , , , ,

11 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Πάω πάσο. Respect!

Ναυτίλος είπε...

Έτσι, ποταπό σκουλήκι!

Επιτέλους έμαθες την θέση σου στην γή! Για να μάθεις να χρησιμοποιείς λάθος το πολύτιμο σου μόριο το οποίο σου δόθηκε αποκλειστικά και μόνο για αναπαραγωγή με το κατώτερο συγκριτικά με εσένα γύναιο!

Όταν με το καλό έρθει να σε κρίνει ο Κύριος θα σε καταδικάσει που έβαζες ψωλές στον πρωκτό σου ανώμαλε, κι ας έχεις σώσει την μισή Αφρική από την πείνα.
Ο κύριος Παχιδερμόπουλος που δεν βοήθησε ποτέ κανέναν και λήστευε όποιον μπορούσε, με όποιον τρόπο, και που έσφαξε και την μάνα του (που λέει κι ο λόγος) για να της φάει την κληρονομιά, θα πάει στον παράδεισο! Γιατί μπορεί μεν να βίαζε 10χρονα κοριτσάκια αλλά ευτυχώς ήταν ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! Γυναίκες τουτέστιν!

Επιτέλους έμαθες την αλήθεια ποταπέ αμαρτωλέ!

Πέσε στα γόνατα τώρα ποταπό σκουλήκι και γλύψε τις δερμάτινες μπότες του πάτερ Ευλάμπιου και παρακάλα να σε συγχώρεση ποταπό απόβρασμα της κοινωνίας.

ΑΜΗΝ!

Greekstories είπε...

Ναυτιλε μου υπεροχη η καταχωρηση σου. Σ' ευχαριστω!! Η τελευταια παραγραφος με εβαλε σε ιδεες φετιχ!!!! χεχεχεχε

MonachusX2 είπε...

Αγνόα τους υποκριτές και ζήσε όπως γουστάρεις. Καλά χριστούγεννα

Greekstories είπε...

Μα ρε Μοναχους αυτο κανω. Κι' ακρβως αυτο ειναι που φοβομουν παντα μπαινοντας σε τετοιες συζητησεις. Ασχετο με το τι πιστευουν οι περισσοτεροι για το λεγομενο coming out και τις κοινωνικες δυσκολιες που συναντουν οι ομοφυλοφιλοι ανηκω στους τυχερους που δεν εζησαν και πολυ μεγαλα προβληματα ή δυσκολιες, παρα μονο σχετικα μικρα και σε περιορισμενο βαθμο. Αν συνδικαλιζομαι τωρα στο μπλοκ μου καπου καπου ειναι απο την μια για ξυπνησω συνειδησεις οσο τα καταφερω κι' απο την αλλη ισως και να προκαλεσω λιγο καποιους υποκριτες. Αλλα η προσωπικη μου ζωη εκτεινεται περαν της κρεβατοκαμαρας μου και υπαρχουν κι' αλλες αποψεις της ζωης μου περαν των προσωπικων μου σεξουαλικων γουστων...

Yiota είπε...

υποκριτές υπάρχουν πολλοί δυστυχώς...και όχι μόνο όσον αφορά την ομοφυλοφιλία αλλά και την αναπηρία, και την κακοποίηση. Ο κόσμος έχει τα μάτια κλειστά μπροστά σε αυτά..αυτό και αν είναι υποκρισια!

stalamatia είπε...

Άσε το κόσμο να λέει από το στόμα του Ττόμυ2 δεν περίμενα κάτι καλύτερο.Δεν μπορώ να καταλάβω τη [λογική]του.
Και να είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι για οίκτο, το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αφορά αυτό και μόνο αυτόν.Καλά Χριστούγεννα.

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stalamatia είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Εύχομαι να πέρασες καλά και του χρόνου τα χριστούγεννα να τα κάνεις στη Κύπρο

Aceras Anthropophorum είπε...

Εμάχουμουν να σου γράψω χρόνια πολλά αλλά τελικά εφοήθηκα άμπα τζαι πάω στην κόλασην.

Επειδή κάποιος σε αποκάλεσεν ποταπόν σκουλήκι τζαι φαίνετε να σου άρεσεν, άπιστε αμαρτωλέ, θα σου ευχηθώ λοιπόν "κορμιά πολλά".

Banana Republic Cyprus είπε...

Δαμέ ο καθένας κάμνει ότι θέλει εις βάρος άλλων, κλέβει. ληστεύει, δημιουργεί σκάνδαλα, εισπράττει φόρο πάνω στον φόρο... και η αμαρτία είναι το γκευλίκι, που στο κάτω κάτω μόνο εσένα αφορά; Χέστους και ζήσε όπως θες φίλε μου. Χρόνια Πολλά και καλό νέο έτος και από μένα!