Αναγνώστες

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Το τέλος της αξιοπρέπειας…

…του αυτοσεβασμού, της εγκράτειας, της αυτοπειθαρχίας και και και…Ντροπή μου, μεγάλη μου ντροπή και το ομολογώ λυγισμένος με το κεφάλι γερμένο προς τα κάτω…Ναι λύγισα, ωιμέ, λύγισα και χαράμισα την φήμη μου, το καλό μου όνομα και προ πάντων τα μέτρα της ποιότητας της ζωής μου, χάνοντας την αξιοπρέπεια μου. Ωιμέ!


Λύγισα στα δεκαέξι εκατοστά και άφησα το πάθος να με κυριαρχήσει και να με κάνει έρμαιο μόνο δεκαέξι εκατοστών. Ααααααααααααααααααχχχχχχ! Οποία ντροπή είναι αυτή; Οποία καταρράκωση της οντότητας μου; Γιατί; Γιατί να είμαι τόσο αδύναμος σε κάποιες καταστάσεις; Πως θα βγω να αντιμετωπίσω τον κόσμο; Με ποια μούτρα; Με ποια περηφάνια που την έχασα σε δεκαέξι τόσο δα εκατοστά; (Τώρα δεν αναστενάζω, κραυγάζω κραυγή οδύνης και ντροπής).

Δεν έχω αλλά λόγια να πω. Είμαι χαμένος από χέρι. Παραδόθηκα σε δεκαέξι εκατοστά και μάλιστα αυτή τη φορά χωρίς φίλημα, χωρίς καν τις δυο μισές κουβέντες που λέγαμε (ευτυχώς δηλαδή, τι σπατάλη φαιιάς ήταν κι’ αυτή).

Σε ποιες πράξεις σπρώχνει τον άνθρωπο τον μικρό η ανάγκη…Άλλοι κλέβουν για να φαν, άλλοι σκοτώνουν για να ζήσουν οι ίδιοι κι εγώ…εγώ παραδίδομαι σε δεκαέξι εκατοστά. Αυτό ήταν. Πάω να πηδήξω απ’ το μπαλκόνι. Δεν την αντέχω την ντροπή. Δεν έχω λόγο να ζω. Αντίο!
Λεξεις-Κλειδια: , , , , , , , , , , , , , ,

10 σχόλια:

Ναυτίλος είπε...

Οκέι, δεν είναι ανάγκη να είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου... Λίγο πολύ, όλοι κάνουμε συμβιβασμούς στην ζωή μας... Όταν πεινάσει το σώμα για λίγο σέξ... Η αλήθεια είναι ότι αφηνόμαστε να ξεπέσουμε αρκετά.

Εγώ θα σου έλεγα να τον «απολαμβάνεις», ώσπου να βρεις κάτι καλύτερο. Και να το πιστεύεις: Αξίζεις κάτι καλύτερο, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

(^__~)b

Ανώνυμος είπε...

Α καλά εσύ είσαι σοβαρά...!

Με το ζόρι να νιώσεις άσχημα που περνάς καλά ε;
xxx...

ekkremes είπε...

En eksanakouses tin kouventa

"En mitsin alla en rotsin" ??

Ama perases kala asto na paei

(Prosexe na min polykikloforisei omws kai na sou xalasei ti fimi :P)

Lexi_penitas είπε...

Απορία: Έχω δει απόψεις sτraight γυναικών ότι περισσοτερο από το μέγεθος μετράει το πως το χρησιμοποιείς. Για τους ανδρες gay δεν ισχύει;

Ναυτίλος είπε...

Lexi_penitas:

Μύθος! Αυτά τα λένε οι πονόψυχες γυναίκες για να μην πληγώσουν τον εγωισμό του άνδρα. Size does matters dear!

;-)

Greekstories είπε...

@ ekkremes: Την παροιμια την εχω ακουσει αλλα ομολογω οτι σπανια υφισταται.

@Ναυτιλος: Απολυτο δικαιο.

@ Λεξη: Ο Ναυτιλος εχει απολυτο δικαιο. Αλλα εξηγουμαι: Ειναι οντως αληθεια οτι το ¨σωστο¨ αν θες σεξ λαμβανει χωραν πρωτα στο μυαλο και μετα στο κορμι. Αυτο ομως κατω ¨κανονικες¨συνθηκες και οχι παντα. Οταν ομως η σεξουαλικη περιπτυξη ειναι του στλ φακ εντ γκοου τοτε οι θεωριες περι τεχνικης ειναι παπαριες. Αν το οργανο δεν ειναι βαρβατο κανε οσες τεχνικες θελεις. Ο αλλος δεν το απολαμβανει, ειτε αυτος ειναι αντρας η γυναικα. Κι' οσες γυναικες υποστηριζουν κατι διαφορετικο ειναι παρηγορια στον αρρωστο. Εγω εχω ακουσει απο γυναικες ουκ ολιγες οτι το μεγεθος τους παραειναι σημαντικο (δεδομενου βεβαια οτι εχουν κανει καποιες εμπειριες, γιατι αν μιλαμε για γυναικες που δυο ερωτικους συντροφους ειχαν στην ζωη τους τοτε τι να συγκρινουν οι αμοιρες και τι να ξερουν...)

MonachusX2 είπε...

Ρε συ, απόλαυσε τις στιγμές σου (με προσοχή πάντα)και άσε τις αξιοπρέπειες στην άκρη. Τι 16 εκατοστά, τι 16 ίντζες. Μην κολλάς στις ...λεπτομέρειες. :)

stalamatia είπε...

Νομίζω είσαι τράβα με τσιας κλαίω, άτε έσιεις τες ευλογίες όλων .
Και Μονάχους μου μεν του λαλείς κόρη μου 16 ίντζες εν να τον κάμεις να απελπιστεί τέλεια με τους 16 πόντους!!!!!!!!!!

Greekstories είπε...

Χαχαχαχα. Ρε Σταλαματια επιασες το νοημα. Αν ηταν οντως 16 ιντζες εν το αφηνα να σηκωστει που το κρεβατι με τιποτε....

kyriakos είπε...

kala pws diaolo thn metrises?

apo panw apo de3ia apo katw apo thn vash?

me riga me tenia me shini me to mati?